Top
AUTOPLUS

HOVESTAR H2, SCUTERUL SUBACVATIC

H2 Aquajet Dive

Deși scuterele subacvatice au fost dezvoltate pentru prima dată în cursul celui de-al doilea război mondial, mici unități participând la operațiuni militare spectaculoase, până la finalul anilor 1960, aceste “mașini” au trecut în zona de uz recreațional. Astăzi, nu este neobișnuit să regășiți aceste mici nave în cala yacht-urilor de agrement sau la bordul marilor nave de croazieră, oaspeții regăsind un mijloc util de recreere în adâncul oceanelor.

Cum sezonul de vară se apropie, vă propunem unul dintre cele mai noi modele de scutere, micile nave putând să ofere una dintre cele mai spectaculoase vacanțe. Așadar, una dintre navele aflate în acest segment este H2 Aquajet Dive produs de Hoverstar – un model ce oferă o abordare diferită a design-ului față de majoritatea produselor aflate în acest moment pe piață (ce par a nu se fi modificat prea mult față de strămoșii lor). Forma scuterului este una extrem de aerodinamică, făcut parcă să alunece prin apă, H2 Aquajet beneficiind de mici aripi ce îl ajută la creșterea stabilității, manevrabilitatii și echilibrului – atunci când vă scufundați în apele oceanului. Pentru a putea acționa acest vehicul, mici curele au fost atașate aripilor, în timp ce marginile sunt prevăzute cu padele de ghidare: în partea stânga există un buton de pornire, în timp ce partea dreaptă este utilizată pentru a selecta cele trei viteze cu care este prevăzut scuterul (viteza maximă fiind de aproximativ 10 km/oră).

h2 aquajet

Astfel, pentru a vă putea deplasa prin apă, trebuie pur și simplu să direcționați brațele și corpul în direcția în care doriți să mergeți. Un alt avantaj al acestui model îl reprezintă și locașul special gândit pentru o cameră foto, având așadar posibilitatea să vă întoarceți cu unele dintre cele mai uimitoare imagini de vacanță. În ce privește sistemul de propulsie, acesta este alimentat de o baterie de 800 Watt și dispune de o autonomie între cincizeci și o sută de minute (până la o nouă reîncărcare). În fine, mai trebuie să menționăm că aripile pot fi detașate (pentru o depozitare cât mai ușoară), H2 Aquajet fiind disponibil în trei culori – negru, albastru și alb – la un preț de vânzare de circa 900 dolari. Mai multe detalii aici (www.hoverstar.com).

h2 aquajet

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons