Top
STYLE

FOUR SEASONS HOTELS LANSEAZĂ LATIN ESCAPE

Four Seasons Hotels a prezentat primul dintre cele trei itinerarii “Private Jet” anunțate în cursul lunii octombrie. Denumit “Latin Escape”, itinerariul se derulează pe parcursul a șaisprezece zile în destinații precum Miami, Costa Rica, Buenos Aires, Bogotá sau Galápagos. Ca și în cazul altor destinații similare oferite de companie, fiecare detaliu este atent planificat de Four Seasons Hotels, de la transport și cazare, până la servirea mesei (optându-se în general pentru meniuri tradiționale din locurile unde poposesc turiștii), oferind posibilitatea unor servicii personalizate pentru fiecare oaspete în parte.

Conform celor declarate de domnul J. Allen Smith (Președinte și CEO al Four Seasons Hotels & Resorts), “În fiecare an extindem ofertele noastre de Private Jet, împingând cât mai departe limitele acestor călătorii, reunind aventurieri ce au dorința de a explora lumea. Noua ofertă, Latin Escape, a fost concepută ca un răspuns la interesul crescut față de programul Four Seasons Private Jet – la gama largă de călătorii – unii dintre aceștia dorind experiențe pe distanțe scurte, în timp ce alții își doresc confortul și locațiile îndepărtate oferite de compania noastră. Itinerariile personalizate evidențiază caracterul unic al fiecărei destinații, creând experiențe cu adevărat exclusive, alături de confortul legendarului serviciu Four Seasons”.

Programul “Latin Escape” are ca punct de plecare orașul Miami (Statele Unite), aici putând servi o delicioasă cină în cadrul “Versace Mansion” – renumit pentru pasajele sale secrete, celebrități și extraordinara piscină placată cu mozaic auriu. Următoarea oprire este în Costa Rica, cu excelentele sale peisaje, în timp ce în Buenos Aires ai ocazia să descoperi bogata gastronomie și cultură locală. Pasul următor îți dezvăluie orașul Bogotá (capitala Columbiei), aici putând savura cocktailuri la Museo del Oro și lua lecții private de salsa. Ultima oprire, înainte de returul la Miami, este în Insulele Galápagos, oaspeții putând opta pentru ședințe de snorkeling, pot înota în apele cristaline din jurul insulei sau admira bogata faună marină. Dacă v-am trezit interesul pentru o astfel de călătorie, vă invităm să accesați pagina (www.fourseasons.com/privatejet) pentru mai multe detalii.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons