Top
STYLE

EXPERIENȚĂ LANCÔME ÎN PARIS

paris champagne perrier-jouet

Imaginați-vă o escapadă mult visată în cel mai romantic oraș din lume – cu priveliști spectaculoase asupra Turnului Eiffel, un breakfast cu cele mai bune croissante pariziene și lungi plimbări pe străduțele istorice ale orașului. Să nu mai spunem de cumpărăturile nesfârșite pe care le poți efectua în Mecca magazinelor de lux (ne referim aici la Champs-Elysées), precum și excursiile în numeroasele muzee și galerii de artă ale orașului.

paris lancome

O experiență ce poate rămâne pentru mulți dintre dumneavoastră la stadiul de vis, această fantezie divină putând deveni realitate pentru doi dintre cei mai norocoși oameni. Probabil vă întrebați deja cum ar fi posibilă o astfel de vacanță… ei bine, spectaculoasa vacanță constituie un parteneriat lansat la inițiativa brandului Lancôme – în colaborare cu Champagne Perrier-Jouet, Air France și Hôtel Barrière Le Fouquet – cu scopul de a oferi clienților posibilitatea unei evadări romantice în Paris. O experiență ce începe cu zborul oferit de compania Air France către Paris, transferul și cazarea urmând a fi efectuate de către renumitul Hôtel Barrière Le Fouquet – reședința fiind situată pe faimosul bulevard Champs-Elysées – o proprietate ce exemplifică chic-ul parizian prin fermecătoarea arhitectură istorică, în contradicție cu interioarele moderne și confortabile. Cu micul dejun inclus pentru cele trei nopți oferite în pachet, clienții pot opta pentru unul dintre cele trei baruri și restaurante disponibile, ceea ce extinde ospitalitatea Hôtel Barrière Le Fouquet cu servicii unice.

paris perrier-jouet

Situat în apropiere, oaspeții pot vizita magazinul Printemps pentru o întâlnire privată cu un specialist Lancôme, partenera dumneavoastră având ocazia să se bucure de o sesiune de înfrumusețare oferită de un Make-Up Artist al celebrei companii franceze. O ședință de îngrijire a tenului și un machiaj de lux se află la dispoziția dumneavoastră, putând să vă bucurați de unele dintre cele mai bune și mai râvnite produse Lancôme. De asemenea, oapetii se vor putea bucura de o degustare privată de șampanie, locația fiind special aleasă de Perrier-Jouet (aici aveți șansa de a degusta unele dintre cele mai fine produse ale celebrei case producătoare de șampanie). În fine, tot ceea ce vă putem spune este să participați la această experiență, pasul firesc fiind acela de a vă iregistra pe site-ul companiei – în cadrul unui formular special – concursul fiind valabil până în data de 12 martie. Mai multe detalii aici (www.lancome.fr).

perrier-jouet lancome

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons