Top
STYLE

ETIHAD LANSEAZĂ O LINIE VESTIMENTARĂ

Etihad Loungewear Line

Etihad Airways a lansat recent o linie vestimentară ce are ca sursă de inspirație Muzeul Louvre din Abu Dhabi. Colecția a fost creată de brandul local “A Friend of Mine by Xpoze” și este acum disponibilă exclusiv pentru clienții care călătoresc la “First Class” – fiind valabilă doar pentru aeronavele Airbus A380.

etihad loungewear line

Pentru realizarea acestei colecții, Etihad a prezentat designerilor un scurt brief, dorința companiei fiind aceea de a beneficia de ținute vestimentare confortabile, funcționale și inovatoare, în conformitate cu principiile de design ale Etihad Airways. Cu linii ce amintesc de vestimentația tradițională a zonei – simplitatea și liniile curate fiind completate de eleganța atemporală – noile piese putând fi purtate în timpul deplasării cu una din aeronavele companiei arabe.

Designerii (Rawdha Al Shaffar, Buthaina Al Marri și Fatma Al Muddhareb) au ales să îmbine ținutele tradiționale arabe cu tendințele vestimentare ale momentului, rezultatul fiind piese estetice unice – culorile alese fiind unele simple, în nuanța pământului sau a pielii – acestea putând fi asortate cu diverse articole pentru o ținută de uz zilnic. Realizate dintr-un material hipoalergic și anti-bacterian, colecția “The Loungewear Line” reprezintă libertatea mișcării și este rezistentă la șifonare. Mai multe detalii aici (www.etihad.com).

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons