Top

Cu modelul 911 Carrera T, Porsche readuce la viață conceptul purist din spatele modelului 911 T din 1968: greutate redusă, rapoarte mai scurte de schimbare a treptelor de viteză la cutia de viteze manuală și tracțiune spate cu diferențialul spate blocabil mecanic pentru performanțe sporite și o experiență intensă de condus.

Designul deosebit al noului 911 se bazează pe modelul 911 Carrera, iar motorul său are o putere de 272 kW (370 CP). 911 Carrera T – la Porsche, “T” vine de la Touring – vine și cu alte opțiuni de echipare care nu sunt disponibile pentru 911 Carrera, printre care șasiul sport PASM ca dotare standard, coborât cu 20 mm, pachetul Sport Chrono optimizat în funcție de greutate, un schimbător de viteze cu un levier mai scurt, cu marcaj pentru schimbarea treptelor de viteze în culoarea roșie, și partea centrală a scaunelor tapițată cu Sport-Tex.

Un look autentic – Designul modelului 911 Carrera T evidențiază încărcătura emoțională și sportivitatea coupé-ului cu transmisie pe puntea spate. Componentele caroseriei și jantele reprezintă elemente clare de diferențiere. În față, 911 Carrera T prezintă un spoiler optimizat aerodinamic, iar oglinzile laterale Sport Design sunt vopsite în Agate Grey Metallic. Privit din profil, noul model este ușor recognoscibil datorită jantelor de 20 de inchi Carrera S, în finisaj Titan Grey. Logo-ul “911 Carrera T” reprezintă un alt detaliu distinctiv pe părțile laterale ale vehiculului. Designul părții din spate e caracterizat de fantele grilei de pe hayon, de emblema Porsche, de literele “911 Carrera T” în finisaj Agate Grey și de sistemul de evacuare sport inclus în echiparea standard, cu țevi poziționate central, vopsite în negru. Pentru exterior, clienții pot alege între Black, Lava Orange, Guards Red, Racing Yellow, White și Miami Blue, precum și între finisajele metalizate Carrara White, Jet Black și GT Silver. Autoturismele Porsche sunt disponibile în cadrul Centrului Porsche București, situat în Bulevardul Pipera nr. 1/X. Mai multe detalii aici (www.autoplusmagazine.ro/mai-putin-e-mai-mult-noul-porsche-911-carrera-t).

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons