Top
STYLE

DRAKE’S, COLECȚIE “EDUCAȚIONALĂ”

Nu este un secret pentru nimeni că designerii de la Drake’s sunt maeștrii în croitoria de înaltă ținută, marca britanică oferind unele dintre cele mai complete linii vestimentare. Pentru acest sezon, marca britanică are ca sursă de inspirație bibliotecile pline de praf și codurile clasice ale îmbrăcăminții de colegiu. Un amestec de materiale, de la tweed și pulovere tricotate, până la pantaloni preppy, toate se regăsesc în linia acestei toamne, dorința fiind aceea de a ne întoarce la școală în această toamnă.

Această colecție educațională este marcată de fundalul visător al colegiului Oxford, zidurile vechi și arhitectura gotică oferind inspirația de culoare pentru costumele mărcii – un deep navy ce arată mai degrabă clasic decât trendy, multe dintre piesele colecției oferind accente retro (brand-ul reușind să facă din versiunile kaki linii moderne, cât și tradiționale). De asemenea, întâlnim nuanțele de verde-măsliniu – ce oferă alură mult mai relaxată (piesele colecției fiind perfecte pentru activitatea de zi cu zi), alungând astfel grijile în legătură cu ținutele purtate. În același timp, tricotajele, cămășile de rugby slim fit și puloverele îndrăznețe preiau din liniile de toamnă ale anilor 1900 (acestea arătând ca și cum ar fi stat în dressing-ul tău ani de zile) – echilibrând culorile îndrăznețe de purpuriu și galben cu lâna Shetland.

Desigur, din colecție nu puteau lipsi celebrele blazere Prince of Wales (în nuanțe de maro), ceea ce face ca aceste ținute să fie unele dintre cele mai căutate piese ce pot fi purtate de zi cu zi. Pentru “temperarea” culorilor și a modelele retro, brand-ul a ales să asocieze elemente din decorul colegiului Oxford, precum scările de access și zidurile ce poartă urmele a generații întregi de studenți. Fiecare dintre aceste piese se prezintă cu o linie clasică, cu mâneci elegante și suficient de confortabile pentru zilele reci de iarnă, materialele și texturile fine oferind lejeritate în purtare. Nu ne rămâne decât să vă îndreptăm către pagina oficială a brandului, amintirea anilor de studenție putând fi rememorată prin ținutele lejere și pline de personalitate. Mai multe detalii aici (www.drakes.com).

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons