Top
STYLE

CANALI IMPECCABILE 2.0 COLLECTION

canali impeccabile 2.0

Lunile de vară se apropie rapid, costumul putând fi o alegere hazardată. Sau nu… Fie că te afli la metrou sau în mașină, poate în avion sau la o petrecere pe marginea unei piscine, ținuta trebuie să fie una lejeră, versatilă, adaptată fiecărui eveniment la care participi. Pentru cei cu un stil de viață rapid, Canali a dezvoltat o linie – denumită Impeccabile – cu țesături de înaltă performanță, noua colecție făcându-și debutul în cursul anului trecut.

Pentru al doilea an consecutiv, Canali prezintă Impeccabile 2.0 – o colecție primăvară/vară aflată deja în magazinele din întreaga lume – ce include o lână ultrafină (ce măsoară doar 17,5 microni), țesătura fiind răsucită de mai multe ori pentru a-i conferi o elasticitate de neegalat. Firul subțire face ca această țesătură să fie una ușoară și “respirabilă”, în timp ce o finisare specială îi permite să reziste la apă, pete sau șifonări. În acest moment, materialul este disponibil pentru costume și ținute sport. În ce privește construcția costumelor, în acest sezon Canali a optat pentru croitoria deconstruită, moale, cu sacouri la un singur rând de nasturi și pantaloni slim. De asemenea, colecția cuprinde și câteva modele de cămăși fără guler și, chiar dacă acestea nu sunt produse din țesătura Impeccabile 2.0, ele oferă o alternativă “cooler” față de cele cu nasturi și cravată – stilul Canali oferind sugestii pentru ținutele lejere de birou.

În același timp, pentru cel care călătorește adeseori, trenciul și hainele adaptate acestor drumuri constituie o necesitate, linia minimalistă și silueta slim fiind deosebit de versatilă (adaptate pentru fiecare ocazie), în timp ce pot fi asortate cu pulovere și costume pentru o climă mai rece. Iar pentru a ilustra calitatea și agilitatea incredibilă a materialului Impeccabile 2.0, Canali a decis realizarea un film de scurt metraj, intitulat The Race – film ce îi are aduce în prim plan pe cascadorul Chase Armitage și artistul parkour Patrick Nodanche – cei doi efectuând acrobații stradale în întreaga regiune Milano (în capitala Lombardiei și în zona rurală din Pavia și Valle d’Aosta), costumele colecției Impeccabile 2.0 rezistând la condițiile extreme la care sunt supuse în drum spre serviciu. Reamintim, ținutele Canali sunt disponibile în Calea Dorobanți nr. 196. Mai multe detalii despre țesături aici (www.canali.com).

Trailer aici: www.youtube.com/watch?v=wSGR3KCDxps

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons