Top
TOSCANA

CAMPOLECCIANO, O VILĂ DISCRETĂ

Villa Campolecciano - Toscana

Mângâiată de soarele toscan, regăsim o magnifică vilă situată în imediata apropiere a mării, reședința oferind celor care îi trec pragul vederi spectaculoase și o piscină infinită. Amplasată printre stejari seculari și vegetație luxuriantă, această vilă excepțională se află la doar câțiva pași de mare, pe o porțiune discretă de coastă a Toscanei, la sud de Livorno. Indiferent dacă admirați peisajul de pe terasa vastă sau din piscina infinită, villa oferă o evadare perfectă în această parte a provinciei Toscana.

Construită pe un promotoriu, villa Campolecciano se întinde pe mai multe nivele. Tavanele înalte și ferestrele mari oferă o atmosferă extrem de plăcută în living, camera fiind decorată cu mobilier clasic, șemineu și pian – în aceeași zonă regăsind o bucătărie și o cămară. În același timp, villa este împărțită în trei zone distincte, camerele pentru oaspeți oferind o intimitate suplimentară. Situat la primul etaj, dormitorul principal dispune de o paletă de culori romantice (în tonuri de roz), camera beneficiind de propriul său balcon – foarte potrivit pentru cafeaua de dimineață. Spre deosebire de nuanța din cameră, baia este decorată cu plăci din ceramică albastră (masculine), evocând astfel nuanța mării aflată în imediata apropiere. Totodată, la același etaj mai sunt dispuse două dormitoare – un double și un twin – decorul fiind la fel de elegant, cu imprimeuri florale în tonuri calde și uimitoare priveliști asupra golfului. Un al patrulea dormitor îl regăsim în turnul ce ocupă zona centrală a clădirii, acesta putând să adăpostească un singur oaspete. În același timp, la parter sunt dispuse alte două dormitoare (double) suplimentare, fiecare dintre acestea având baia lui proprie. Datorită locației cu vedere la mare, terasa reședinței este situată în punctul central al vilei și ocupă o suprafață de aproximativ o sută de metri pătrați.

Oferind o panoramă incredibilă asupra Mării Ligurice, terasa vilei Campolecciano este potrivită pentru servitul mesei în aer liber, în zilele limpezi putând fi observate insulele Gorgona, Capraia, Elba și chiar Corsica. Un drum neregulat te poate conduce către piscina infinită și sezlongurile relaxante, în apropiere regăsind o cabină cu duș și masă de ping pong – utilă pentru petrecerea timpului liber între două ședințe de înot. Dacă preferați o baie în mare, atunci aveți acces direct la apa limpede, o platformă cu șezlonguri regăsindu-se la dispoziția dumneavoastră. Pentru cei care doresc să guste din farmecul orașelelor toscane, există posibilitatea închirierii unei mașini cu care puteți vizita fermecătorul Castiglioncello, o micuța stațiune de coastă ce oferă o varietate de magazine și restaurante pline de viață. De asemenea, villa este poziționată la o confortabilă distanță de autostradă (zece minute), astfel încât aveți ocazia să vizitați nenumăratele atracții culturale ale Toscanei, mă refer aici la Pisa, Firenze, Volterra, San Gimigniano sau Lucca. Totodată, iubitorii excursiilor în aer liber vor încântați de oportunitățile din apropiere, precum drumeții, canotaj, scufundări sau excursii cu barca pe insulele din apropiere, vila constituind o excelentă alegere de vacanță în această parte a Italiei. Dacă am reușit să vă trezesc interesul, nu-mi rămâne decat să vă urez tradiționalul – A Presto!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons