Top
OROLOGI

BREGUET REVINE CU CLASSIC TOUR

Breguet onorează arta de a trăi un stil de viață precum a unui gentleman, prin organizarea exclusivistului “Classic Tour” în mai multe orașe din întreaga lume. După ediția britanică (ce a avut loc la Londra), “Classic Tour” a călătorit la Seul (Coreea de Sud) și, cel mai recent, pe 1 martie, la Geneva (Elveția). Cu fiecare ocazie, casa orologeră alcătuiește o selecție de lucrări artizanale, fiecare dintre acestea fiind asociate cu un ceas elegant din colecția Classique.

breguet clasic tour

Următoarele ediții vor avea loc la Milano (în luna aprilie) și Bruxelles (în martie), fiecare eveniment urmând să prezinte obiceiurile locale – perpetuate de-a lungul timpului pentru domnii din orașul respectiv. Astfel, Breguet a sărbătorit ediția elvețiană a “Classic Tour” în exclusivistul Leopard Room Bar & Lounge din cadrul Hotel d’Angleterre (Geneva) – casa invitând trei nume de prestigiu din Geneva pentru a-și arata propria măiestrie. Prin demonstrațiile lor – un croitor, un producător de încălțăminte la comandă și un bărbier – casa Breguet subliniază valorile comune: o căutare necontenită a excelenței și voința de a perpetua Savoir Fair-ul tradițional.

De asemenea, un ceasornicar al mărcii Breguet (din boutique-ul situat în Rue du Rhône 40) a prezentat măiestria din spatele colecției Classique. În cadrul evenimentului, fiecare oaspete a avut ocazia să admire piesele care întregesc ținuta unui gentlemen perfect – alături de un ceas elegant pus pe încheietura mâinii – se pregătește pentru o zi perfectă cu ajutorul celor mai buni artizani din oraș. O excelentă colecție, fără limite, ce vine să reflecte cu fidelitate standardele tehnice inegalabile, arta orologeră și valorile tradiționale fiind susținute de Breguet. Modele care compun această colecție sunt o “distilare” magnifică a atributelor ce disting Casa elvețiană, al cărei rafinament înnăscut inspiră domnii aflați în căutarea eleganței încă din 1775. Mai multe detalii aici (www.breguet.com).

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons