Top
CARS

BENTLEY, GAMĂ DE INSTRUMENTE DE SCRIS

Bentley a lansat o gamă specială de instrumente de scris împreună cu producătorul Graf von Faber-Castell. Colecția, denumită “Graf von Faber-Castell for Bentley”, cuprinde instrumente de scris și accesorii ce combină design-ul atemporal și pasiunea comună pentru precizie și măiestrie artizanală. În cadrul colecției vom regăsi trei game, ele fiind dezvoltate și lansate de Graf von Faber-Castell în strânsă colaborare cu echipa de design din cadrul Bentley.

Graf von Faber-Castell for Bentley

Conform domnului Christophe Georges (Director of Product & Marketing în cadrul Bentley), “Graf von Faber-Castell și Bentley împărtășesc angajamentul față de materialele de înaltă calitate, continuând să inoveze într-o lume aflată în continuă schimbare, reușind astfel să exprime viziunea contemporană a celor două mărci”. “Bentley și Graf von Faber-Castell au multe lucruri în comun”, menționează contele Charles von Faber-Castell (Director al departamentului Premium) la sediul companiei în Stein (o localitate aflată în apropiere de orașul Nürnberg): “Ani mulți de tradiție au fost modelați de design-ul unic, de calitatea și eleganța fără compromisuri”. Colecția este compusă dintr-un instrument de scris, rollerball și pix cu bilă, multe dintre elementele de design ale acestei game fiind regăsite în modelele Bentley. De exemplu, pe capacul instrumentului de scris sunt surprinse cusăturile regăsite în interiorul unui Bentley și logo-ul definitoriu al mărcii – litera “B” (poziționată în partea superioară a capacului). Modelul caracteristic al diamantului este surprins prin tehnica “Guilloché” pe corpul instrumentelor de scris – o îmbunătățire ergonomică și estetică.

Piesele colecției sunt lustruite, acest aspect amintind de elementele metalice ce se regăsesc pe modelele mărcii auto, în timp ce culorile fac referire la nuanțele exclusive Bentley: “Sequin Blue, Tungsten sau White Satin”. Totodată, elementele de design ale colecției Graf von Faber-Castell se regăsesc în detalii precum clema (realizată că un corp solid), suprafețele de platină și stilul minimalist – o extraordinară combinație de eleganță și ritm, perfect suprapusă pe carcasa îmbrăcată în cea mai fină piele italiană (cusută manual, precum pielea regăsită în interiorul unui autoturism Bentley). Piesele sunt disponibile la vânzare începând cu data de 1 septembrie 2018, colecția “Graf von Faber-Castell for Bentley” putând fi achiziționată în magazinele Graf von Faber-Castell, online sau în boutique-rile specializate la nivel internațional. De asemenea, producătorul a anunțat o extindere a gamei în cursul anului viitor, colecția urmând să fie suplimentată cu noi instrumente de scris. Mai multe detalii aici (www.graf-von-faber-castell.com).

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons