Top
STYLE

BENETEAU & PEUGEOT, SEA DRIVE CONCEPT

peugeot sea drive concept

Tehnologia Beneteau Ship Control®, alături de Peugeot i-Cockpit®, constituie în acest moment o nouă experiență de navigație. Bazându-se pe succesul global al serviciului i-Cockpit®, care are aproximativ patru milioane de utilizatori, Peugeot oferă din experiența proprie noilor bărci Beneteau (lider mondial în construcția de ambarcațiunilor de agrement).

peugeot sea drive concept

Proiectat și construit în cadrul Peugeot Design Lab, acest concept este funcțional și combină manevrabilitatea intuitivă a sistemului Peugeot i-Cockpit® cu tehnologia Ship Control® dezvoltată de Beneteau. Dispunând de cele mai bune tehnologii din ambele domenii de activitate, Sea Drive Concept oferă viziunea celor două companii în ce privește dezvoltarea industriei de construcție a navelor de agrement. De altfel, la o primă privire, o să remarcați designul acestui concept, Peugeot fiind una dintre companiile care și-a folosit expertiza pentru dezvoltarea plăcerii de a conduce. Astfel, pentru a descoperii noi senzații în timp ce conduci, Peugeot a început să întreprindă studii aprofundate asupra designului cabinei, această căutare aducând în atenția clienților aspectul inovator al conceptului Peugeot i-Cockpit®.

Practic, conceptul oferă câteva caracteristici cheie: un volan compact, cel mai mic de pe piață – indiferent de segment – pentru o manevrabilitate cât mai ușoară și, totodată, pentru senzații sporite în timp ce conduceți; un head-up diplay ce oferă informații relevante șoferului în timp ce conduce; un ecran tactil cu comenzi intuitive pentru toate funcțiile de confort, facilitând astfel utilizarea în mod corespunzător a tuturor funcțiilor de la bord. Rezultatul este unul spectaculos, de înaltă tehnologie, cu linii remarcabil de clare. Numărul mic de butoane – fiind păstrate doar cele esențiale – împreună cu materialele premium și calitatea construcției, subliniază caracteristicile specifice ale conceptului Peugeot i-Cockpit®, acesta promovând plăcerea de a conduce, agilitatea și concentrarea asupra experienței de condus a șoferului. Având în vedere această experiență exclusivă, Peugeot Drive Lab dorește să se dezvolte întrun sector total nou pentru companie: sailing și motorboating, colaborarea cu Beneteau fiind una extrem de naturală. Mai multe detalii aici (www.peugeotdesignlab.com).

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons