Top
ESSENCES

BAHRAIN, PERLA GASTRONOMIEI LOCALE

Bahrain a devenit în ultimii ani o scenă culinară înfloritoare, domeniul cunoscând o spectaculoasă revitalizare, oaspeții regăsind aici o extraordinară și rafinată gamă de arome. Evident, un hotel precum The Ritz-Carlton nu putea să lipsească din acest peisaj culinar, renumita selecție de restaurante (cu spectaculoasele sale meniuri fine) oferind oaspeților o serie de experiențe culinare în Bahrain.

Practic, The Ritz-Carlton aduce în prim plan scena înfloritoare a ceea ce înseamnă experiențele culinare din Bahrain. Hotelul, situat în inima orașului, oferă o gamă largă de restaurante și baruri. Sprijinind fermierii locali, hotelul propune oaspeților cele mai bune ingrediente din zonă, ocazia de a degusta și viziona piețele din regiune constituind o experiență de neuitat. De altfel, gătitul este unul dintre cele mai importante momente culinare, oaspeții având posibilitatea de a-și cumpăra singuri ingredientele și, totodată, de a le gusta în cadrul unei mese speciale oferite de bucătarul șef al hotelului. O destinație progresivă și vibrantă, ce atrage în ultimul timp un număr din ce în ce mai mare de turiști, Bahrainul tranformându-se în capitala culinară a Orientului Mijlociu. O schimbare realizată sub mandatul noui Chef Executive – domnul Christian Knerr – acesta implementând o serie de meniuri elaborate, ce reprezintă o gamă largă de arome. Cu influențe din întreaga lume, Chef Knerr a regăsit inspirația în aromele proaspete din Mexic, bogăția decadență din India și pasiunea specifică Italiei – toate acestea îngemănându-se ferm în cadrul hotelui The Ritz-Carlton, oferind un loc generos Bahrainului pe harta gastronomică a lumii. De altfel, micuțul emirat oferă în acest moment nenumărate oportunități în sfera gastronomică, turiștii având posibilitatea de a explora viața energică, carismatică și plină de arome din zonă.

Aici regăsim diferitele restaurante și saloane pe care le propune The Ritz-Carlton, de la excelentul “La Plage” (un restaurant relaxant pe malul mării) – ce oferă meniuri fusion din bucătăria arabă și mediteraneeană, alături de “Primavera” – un restaurant cu meniuri din bucătăria autentică italiană – aflat sub mandatul a doi bucătari cu stele Michelin. Seria de gastronomie este continuată de “Plums” – un sofisticat steackhouse, ce combină un fine dinning cu bucătăria inovativă, în timp ce “Cantina Kahlo” – ce oferă aromele indepărtatului Mexic – vine să completeze “Nirvana”, un restaurant autentic de ispirație Indiana. O bucătărie completă, oaspeții Hotelului The Ritz-Carlton fiind găzduiți de 23 de vile (situate pe malul mării), 31 de apartamente și 42 de camere Club Level și o plajă privată de aproximativ 600 de metri. O reședință completă, oferind un plus de lux și confort în zona Orientului Mijlociu – un punct de atracție fiind constituit (și) de Spa-ul cu tratamente de inspirație arabă, ce are ca sursă cultura regională și tradițiile locale. În fine, nu ne rămâne decât să vă amintim de terenul de golf cu 18 găuri, academia de tenis și scufundările realizate în căutarea celor mai frumoase perle. Vă invităm să descoperiți acest paradis prin accesarea paginii (www.ritzcarlton.com/en/hotels/middle-east/bahrain).

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons