Top
AUTOPLUS

ROLLS-ROYCE, COLECȚIE EXCLUSIVĂ

Rolls-Royce Badge constituie simboluri ale variantelor standard, fiind create special pentru cei care doresc să simtă “fiorul” din spatele volanului în timp ce se bucură de luxul suprem. Marca britanică a introdus un nou model – realizată în ediție specială – denumită “Adamas Collection”, aceasta fiind bazată pe edițiile Black Badge Rolls-Royce Dawn și Wraith. Practic, colecția își ia numele dintr-un cuvânt care poate însemna “neimblanzit”, “invincibil” și, de asemenea, “diamant”.

Rolls-Royce Black Badge Dawn & Wraith

Rolls-Royce descrie “Adamas Collection” ca pe o celebrare a “părții întunecate a meșteșugului contemporan”. De altfel, după cum menționează domnul Torsten Müller-Ötvös (Chief Executive Officer în cadrul Rolls-Royce), “Adamas este o colecție care îmbină competența extraordinară a meșteșugarilor din cadrul diviziei Bespoke a Rolls-Royce Motor Cars cu spiritul rebel Black Badge. Rezultatul este un autovehicul pentru cei care caută mai mult decât o mașină luxoasă. Acest model este pentru cei care doresc să riște, care nu se tem să îmbrățișeze ideile inovatoare ale luxului contemporan, în forma sa cea mai întunecată”.

În exterior regăsim două finisaje de vopsea, fiecare oferind o combinație de două nuanțe de culoare – prima dintre ele fiind Aphrodite Red (o combinație de roșu și negru), a doua purtând numele de Blue Morpheus (o combinație de albastru cu roșu). Potrivt constructorului, cele două nuanțe creează un efect irizant, ambele variante fiind accentuate de o culoare de bază ce “îmbracă” caroseria automobilului. În interior, regăsim un ceas montat pe o placă din fibră de carbon și logo-ul infinitului realizat din optezeci și opt de diamante. Un alt detaliu este oferit de tavanul cabinei, aici fiind prezentă o structura moleculară a carbonului (realizată din peste o mie trei sute de leduri) ce compune un diamant. Mai multe detalii aici (www.rolls-roycemotorcars.com).

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons